Anime

Heavenly Delusion – Anunță Debutul din Aprilie

Site-ul oficial pentru anime-ul de televiziune „Heavenly Delusion”, mai numit și „Tengoku-Daimakyo”, adaptat după manga lui Masakazu Ishiguro, a dezvăluit vineri distribuția principală a anime-ului și debutul din aprilie. Anime-ul va fi difuzat exclusiv pe Disney+ în întreaga lume și în Japonia pe Tokyo MX, Hokkaido TV, RKB Mainichi Broadcasting, TV Aichi, MBS și BS11.

Site-ul a mai dezvăluit încă două postere pentru anime.

Vedetele anime:
Gen Sato ca Maru
Sayaka Senbongi ca Kiruko
Hibiku Yamamura ca Tokio
Toshiyuki Toyonaga ca Kona
Misato Fukuen ca Mimihime
Shunsuke Takeuchi ca Shiro
Tomoyo Kurosawa ca Kuku
Misato Matsuoka ca Anzu
Yūki Shin ca Taka

Anime-ul va avea o prezentare pe scenă la evenimentul AnimeJapan 2023 pe 25 martie.

Hirotaka Mori regizează anime-ul la Production I.G. Makoto Fukami supraveghează scenariile seriei, iar Utsushita de la Minakata Laboratory este designerul de caractere. Kensuke ushio compune muzica.

Denpa lansează manga în engleză și descrie povestea:
„În siguranța zidurilor, tinerii sunt crescuți într-un cadru în stil creșă de roboți. În timp ce viața de acolo poate părea învechită la suprafață, copiii sunt plini de potențial și curiozitate. În multe privințe, este ca o felie de rai. Lumea exterioară este un iad. Este aproape complet lipsită de orice lucru mecanic și este acum locuită de ființe supranaturale bizare, dar puternice.
Maru, cu ajutorul lui Kiruko, este acolo, străbătând ceea ce a fost cândva Tokyo pentru rai. Dar după ce am căutat atât de mult, poate că raiul este mai mult un vis de nesuportat decât o realitate potențială.”

Ishiguro a lansat manga în revista Kodansha’s Afternoon în ianuarie 2018. Manga a avut un videoclip promoțional animat pentru a comemora lansarea primului volum în iulie 2018. Kodansha a publicat cel de-al optulea volum al manga pe 22 noiembrie.

Manga a ocupat primul loc pe lista pentru cititorii bărbați în ediția din 2019 a Kono Manga ga Sugoi!

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *