Anime

Goodbye, Don Glees! – Publică Un Nou Trailer și Anunță Lansarea Digitală și Blu-ray Disc / DVD

GKIDS a publicat luni un trailer dublat in engleză și anunță că va lansa filmul anime original „Goodbye, Don Glees!” pe platformele digitale pe 13 decembrie și un pachet combo Blu-ray Disc/DVD pe 27 decembrie. Anime-ul a fost creat de studioul Madhouse și Atsuko Ishikuza cu distribuție de către ”Shout! Factory”.

Lansarea va include și un interviu cu regizorul Ishizuka.

Filmul a fost proiectat în japoneză cu subtitrare în engleză pe 14 și 20 septembrie și a fost proiectat cu o dublare în engleză pe 18 septembrie în cinematografele din Statele Unite.

„Goodbye, Don Glees!” a fost deschis în Japonia pe 18 februarie. Filmul a fost proiectat și la Festivalul Internațional de Film de Animație de la Annecy din acest an, care a avut loc în perioada 13-18 iunie în Franța. Cea de-a 26-a ediție a Festivalului Internațional de Film Fantasia de la Montreal a găzduit premiera canadiană. Festivalul a avut loc în perioada 14 iulie – 3 august. GKIDS distribuie filmul în America de Nord.

Ayano Okamoto a fost directorul artistic al filmului, în timp ce Eiko Tsunadō și Akihiro Hirasawa au fost creditați pentru decorul artistic. Saho Yamane a colaborat la producția grafică. Harue Ono a fost artistul cheie de culoare. Yūki Kawashita a fost directorul de compoziție al fotografiei. Shigenori Hirozumi și Kana Imagaki au fost regizorii 3D. Kashiko Kimura a fost redactor. Yoshiaki Fujisawa a compus muzica. Jin Aketagawa a fost directorul audio, în timp ce Tsutomu Ueno s-a ocupat de efectele sonore.

Ishizuka a regizat anime-ul și a scris scenariul, iar Takahiro Yoshimatsu a conceput personajele. Kadokawa distribuie filmul.

Sursă: GKIDS Films

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *