Anime

Gold Kingdom and Water Kingdom – Publică Trailerul Culminant

Warner Bros Japan a început vineri să difuzeze „trailerul culminant” pentru „Gold Kingdom and Water Kingdom”, filmul anime adaptat după manga „Kin no Kuni Mizu no Kuni”, creată de Nao Iwamoto. Videoclipul oferă o imagine de ansamblu asupra poveștii filmului, presărată cu impresii de la membrii publicului care au văzut filmul. Videoclipul prezintă, de asemenea, melodia tematică a lui Kotone „Brand New World”.

Filmul se va deschide pe 27 ianuarie în Japonia.

Festivalul „Animation Is Film Festival” a proiectat premiera mondială a filmului pe 21 octombrie la Hollywood, Los Angeles.

Filmul anime îi are în distribuție pe Kento Kaku în rolul lui Naranbayar și pe Minami Hamabe în rolul Sara.
Alți membri ai distribuției includ:
Hiroshi Kamiya ca Saladin, ministrul de stânga al Regatului Aurului
Miyuki Sawashiro ca Lailala, o femeie misterioasă care lucrează pentru Regatul Aurului
Subaru Kimura în rolul lui Jauhara, un savant în Regatul Aurului
Keiko Toda ca Leopoldine, prima prințesă a Regatului Aurului
Chafurin ca Piripappa, ministrul de dreapta al Regatului Aurului
Masaki Terasoma ca Oduni, patriarhul Regatului Apei
Banjou Ginga ca Rastavan III, regele Regatului Aurului

Kotono Watanabe regizează filmul la Madhouse. Fumi Tsubota scrie scenariul. Mitsuyuki Masuhara este creditat ca supervizor de animație. Evan Call compune muzica. NTV este creditat pentru coordonarea producției, iar Warner Bros Japonia se ocupă de distribuție.

Kotone interpretează piesa tematică „Brand New World”. Kotone interpretează, de asemenea, melodiile „Yasashii Yokan” și „Love Birds”.

Manga este plasată în două regate rivale care au fost în relații sărace de mult timp. Povestea se concentrează pe Sara și Naranbayar, o prințesă și un tânăr din ambele țări care se întâlnesc întâmplător și descoperă că trebuie să acționeze ca un cuplu pentru a menține pacea în tărâmurile lor. Chiar și așa, constată că se îndrăgostesc încet unul de celălalt.

Iwamoto a lansat manga în revista Flowers Shōjo a lui Shogakukan în octombrie 2014, iar Shogakukan a publicat singurul volum de carte din manga în 2016.

Kin no Kuni Mizu no Kuni a ocupat primul loc pentru ediția din 2017 a Kono Manga ga Sugoi de la Takarajimasha. De asemenea, a fost nominalizat pentru al 10-lea premiu Manga Taisho în 2017.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *