Romane

Godzilla Singular Point – Un Nou Roman Spin-Off

Shueisha listează un nou spin-off pentru seria anime Godzilla Singular Point. Romanul va fi lansat pe 26 iulie, iar scriitorul serialului Toh Enjoe va scrie romanul. Romanul va prezenta o nouă poveste centrată pe cadavrele lui Rodan de la periferia orașului Nigashio din Chiba.

Netflix a debutat anime-ul în Japonia în martie 2021, iar anime-ul a avut ulterior premiera televizată pe Tokyo MX, KBS Kyoto, BS11 și Sun TV în aprilie 2021. Fiecare episod a avut premiera pe Netflix în Japonia înainte de difuzarea sa de televiziune. Anime-ul a avut 13 episoade.

Netflix a debutat anime-ul în afara Japoniei în iunie 2021.

Povestea urmărește „tinerii genii Mei Kamino, o femeie cercetătoare, și Yun Arikawa, un bărbat inginer, în timp ce își asumă o amenințare fără precedent împreună cu însoțitorii lor”.

Atsushi Takahashi a regizat serialul la BONES și Orange, care au colaborat pentru a combina „stilurile de animație desenate manual și CG”. Romancierul japonez de science-fiction Toh Enjoe a supravegheat și a scris scenariile primului său proiect de televiziune. Kazue Katō, creatorul manga Blue Exorcist, a elaborat desenele originale ale personajelor. Eiji Yamamori a conceput monștrii Kaiju. Satoshi Ishino a adaptat desenele originale ale personajelor lui Kazue Katō pentru animație.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *