Anime

Goblin Slayer – Sezonul 2 Publică un Nou Trailer

Evenimentul „GA Fes 2023” a anunțat joi că cel de-al doilea sezon al anime-ului Goblin Slayer va debuta în 2023. Site-ul oficial al anime-ului a dezvăluit un nou videoclip promoțional și detalii despre distribuție, personal și animație.

Distribuția care se întoarce include:
Yuichiro Umehara ca Goblin Slayer
Yui Ogura ca preoteasa
Nao Tōyama ca arcașul înaltului elf
Yuka Iguchi ca Cow Girl
Maaya Uchida în rolul Fetei de breaslă
Yūichi Nakamura în rolul șamanului pitic
Tomokazu Sugita ca Preotul Soparla
Yōko Hikasa în rolul Vrăjitoarei
Yoshitsugu Matsuoka ca Spearman

Misato Takada regizează serialul la LIDEN FILMS. Takaharu Ozaki, care a regizat primul sezon al anime-ului la WHITE FOX, va fi director șef. Hideyuki Kurata este din nou responsabil de compoziția serialului. Hiromi Kato proiectează personajele. Kenichiro Suehiro se întoarce pentru a compune muzica.

Anime-ul a avut premiera în Japonia în octombrie 2018, iar Crunchyroll a difuzat primul sezon cu subtitrări pe măsură ce a fost difuzat. Funimation a transmis, de asemenea, serialul cu o dublare în engleză.

Episodul anime de teatru „The Goblin Slayer: Goblin’s Crown” a fost deschis în Japonia în februarie 2020. Crunchyroll a lansat episodul în iulie 2020.

SB Creative a publicat primul volum al seriei de romane fantastice întunecate de la Kumo Kagyu, Goblin Slayer, în februarie 2016, iar Kōsuke Kurose a lansat o adaptare manga în curs de desfășurare în Big Gangan în mai 2016. Yen Press a licențiat pe ambele romane „Goblin Slayer” ale lui Kumo Kagyu și adaptarea manga a lui Kōsuke Kurose. Romanele au inspirat romane spin-off și seriale manga.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *