Manga

Fire Emblem Engage – Adaptează o Manga

Nintendo a anunțat vineri că RPG-ul său de strategie „Fire Emblem Engage” va primi o adaptare manga. Kazurō Kyō va desena manga. Aceasta va fi serializată atât în revista Saikyō Jump a lui Shueisha, cât și pe site-ul și aplicația Shonen Jump+ de la Shueisha, sub formă de serializare lunară. Shueisha va publica un prolog pentru manga în numărul din martie al revistei Saikyō Jump pe 3 februarie. Prologul va avea loc înainte ca protagonistul Alear să se trezească din somnul lung.

Manga își va începe apoi serialul principal în numărul din aprilie al revistei Saikyō Jump pe 3 martie și va debuta pe Shonen Jump+ în aceeași zi. Acest lucru va permite fanilor jocului să urmărească povestea lor preferată prin intermediul unui nou mediu, precum și posibilitatea de a atrage noi fani către joc.

Nintendo a lansat jocul pentru Nintendo Switch vineri. Povestea se concentrează pe un război împotriva Dragonului Căzut, unde patru regate lucrează împreună cu eroii din alte lumi pentru a închide acest mare rău. O mie de ani mai târziu, acest sigiliu s-a slăbit și Fell Dragon este pe cale să se trezească din nou. Jucătorii trebuie să folosească strategii bogate și personalizare robustă pentru a-și îndeplini destinul – pentru a strânge Inele Embleme și pentru a readuce pacea pe Continentul Elyos. Jocul permite jucătorilor să invoce eroi din jocurile Fire Emblem cunoscute sub numele de „Engaging” pentru a li se alătura în luptă, inclusiv Marth și Celica.

Sursă: Nintendo

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *