Anime

Fire Cooking in Another World with My Absurd Skill – Primul Trailer

O prezentare pentru adaptarea anime Fire Cooking in Another World with My Absurd Skill după seria de romane ușoare a dezvăluit, joi, primul videoclip promoțional și un nou membru al distribuției.

Maaya Uchida va juca rolul zeiței vântului Ninrir.

Vedetele anime:

Yūma Uchida ca Mukouda

Satoshi Hino ca Fel

Hina Kino ca Sui

Anime-ul va avea premiera pe Tokyo TV și pe alte canale în ianuarie 2023.

Kiyoshi Matsuda ( RE-MAIN, Kakegurui sezonul 2 ) regizează anime-ul la MAPPA. Michiko Yokote ( Cowboy Bebop, Rurouni Kenshin, xxxHOLiC, Shirobako ) supraveghează scenariile serialului, iar Nao Ōtsu ( BEASTARS ambele sezoane) adaptează desenele originale ale personajelor lui Masa pentru animație. Masato Kōda ( KonoSuba, Domestic Girlfriend ), Kana Utatade ( KanadeYUK ), și Kuricorder Quartet ( tsuritama ) compun muzica.

Alți membri ai personalului includ:

Regizori șefi de animație: Nao Ōtsu, Sara Sakoe
Director artistic: Hisako Akagi
Cheie de culoare: Chikako Kamata
Efecte speciale: Kumiko Taniguchi ( Echipa Taniguchi )
Director de fotografie: Saho Sawada
Montaj: Gō Sadamatsu
Regizor de sunet: Kisuke Koizumi
Producție de sunet: pirog
J-Novel Club lansează atât seria de romane ușoare, cât și adaptarea manga a lui K Akagishi în engleză și descrie povestea:

Mukouda Tsuyoshi nu era nimic special în Japonia modernă, așa că atunci când a fost chemat într-o lume a jocului cu sabia și vrăjitorie, s-a gândit că este pregătit pentru aventura vieții. Păcat că regatul care l-a chemat l-a luat doar din greșeală! Nu numai că nu era unul dintre cei trei eroi invocați, dar statisticile lui erau de râs în comparație cu ale lor. Pe deasupra, există ceva cu adevărat neclar în acest regat… „Ah, acești oameni sunt genul care încearcă să-l folosească pe Erou”, și-a dat seama și plecă imediat să-și facă propriul drum în această altă lume. Singurul lucru pe care se poate baza Mukouda este abilitățile sale unice: „Supermarketul online”, o abilitate care îi permite să cumpere bunuri moderne într-o lume fantastică. Este inutil pentru luptă, dar dacă își joacă cărțile bine, ar putea duce o viață confortabilă, poate? Cel puțin așa crede Mukouda, dar se dovedește că mâncarea modernă cumpărată cu această abilitate are niște efecte absurde! Ce se întâmplă când Mukouda introduce gătitul modern ridicol de gustos într-o lume fantastică ca aceasta? Primește niște clienți repetitivi ridicoli care cerșesc mai mult…!

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *