17 august 2022
Anime

Filmul Blue Giant – Anunță Premiera în 17 Februarie 2023

Site-ul oficial pentru adaptarea anime după manga Blue Giant, creată de Shinichi Ishizuka, a dezvăluit miercuri că filmul se va deschide în Japonia pe 17 februarie 2023. Filmul era inițial programat să aibă premiera în acest an. Site-ul a dezvăluit, de asemenea, un nou poster și personalul filmului.

Yuzuru Tachikawa regizează filmul la studioul NUT. NUMBER 8, editorul manga Blue Giant și directorul de poveste pentru manga Blue Giant Supreme scriu scenariul. TOHO Animation va distribuii filmul.

Seven Seas Entertainment publică seria manga Blue Giant din 10 volume în 5 volume omnibus și descrie povestea:
„Miyamoto Dai, un student cu un gust pentru baschet, își schimbă viața prima dată când vede un spectacol de jazz live. Muzica incredibilă lovește o coardă adânc în interiorul lui, iar el decide imediat să se dedice saxofonului. Nu are abilități, nu are nicio pregătire formală și nu are idee cu ce se confruntă, dar obsesia lui îl determină să cânte la acel instrument zi de zi. Va fi suficientă pasiunea pentru a deveni jucătorul visurilor lui? Această manga premiată de la Shinichi Ishizuka, compilată în cinci volume omnibus pentru debutul său în limba engleză, este o dramă perfectă despre puterea muzicii.”

Ishizuka a lansat manga în Big Comic în mai 2013 și a încheiat-o în august 2016. Manga a fost nominalizată la cea de-a opta editie din ”Premiile Manga Taisho” în 2015, precum și la cea de-a noua în 2016. Manga a câștigat Marele Premiu în Divizia Manga a celei de-a 20-a ediții din „Premiile Japan Media Arts Festival” în 2017.

Ishizuka a lansat apoi manga sequel Blue Giant Supreme în Big Comic în septembrie 2016 și a încheiat-o în aprilie 2020. Manga avea 10 volume.

Ishizuka a lansat o nouă continuare manga intitulată Blue Giant Explorer în Big Comic în mai 2020.

Sursă: Website Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.