Anime

Exception – Un Nou Trailer Promoțional

Evenimentul live streaming „Netflix Tudum Japan” de duminică a dezvăluit videoclipul de deschidere al anime-ului „Exception”, cu tema cântecului compusă de prolificul compozitor și muzician Ryuichi Sakamoto. Netflix anunțase anterior că Sakamoto compunea partitura pentru anime. Exception va fi difuzat exclusiv pe Netflix începând cu 13 octombrie.

Serialul se bazează pe o nouă poveste a romancierului și regizorului de film Hirotaka Adachi (cunoscut și sub numele de „Otsuichi”) și va prezenta personaje din Final Fantasy. Adachi scrie și scenariul. Yuuzou Satou regizează serialul, iar Tatsunoko Production, Bakken Record și 5 Inc. produc anime-ul.

Videoclipul de deschidere a dezvăluit membri suplimentari ai personalului:
Producător executiv: Taiki Sakurai
Director artistic: Tomokazu Ōsawa
Director de fotografie: Haruhide Ishiguro
Editor: Yusuke Ueno
Supraveghetor de sunet/Director de voce: Jamie Simone
Producător de linie: Satoru Oigawa
Coordonator producție: Chiduru Matsuyama
Producator: Yutaka Omatsu
Supervizor CG/Co-director: Makoto Honda

Membrii distribuției anunțați anterior includ:
Chikahiro Kobayashi ca Lewis
Takahiro Sakurai ca Mac
Yuko Kaida ca Nina
Takanori Hoshino ca Oscar
Atsumi Tanezaki ca Patty

Netflix descrie povestea:
„În viitorul îndepărtat, omenirea a fost alungată de pe Pământ și forțată să-și mute populația într-o altă galaxie. Membrii unei echipe de cercetători sunt trimiși să caute o planetă potrivită pentru terraformare. Echipajul este creat printr-o imprimantă 3D biologică, dar o defecțiune a sistemului face ca unul dintre membrii echipajului, Lewis, să iasă într-o stare deformată. În timp ce Lewis se întoarce împotriva colegilor săi de echipaj Nina, Mack, Patty și Oscar, o numărătoare inversă până la sfârșitul misiunii începe în întunericul înfricoșător al navei.”

Netflix a anunțat pentru prima dată debutul anime-ului spațial de groază la Festivalul Netflix Japonia în 2021 și a lansat primul trailer la începutul acestei luni.

Sursă: Youtube Netflix

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *