26 septembrie 2022
Anime

Estab-Life: Revengers’ Road – Un Nou Trailer Ce Anunță Debutul în 2023

Un program special pentru proiectul anime original „Estab-Life: Great Escape”, creat de Goro Taniguchi, a dezvăluit miercuri că „Estab-Life: Revengers’ Road”, filmul anime al proiectului, va debuta în 2023. Programul a difuzat în flux un videoclip care îl evidențiază pe Kisaragi, personajul principal al filmului.

Taniguchi regizează și scrie personal „Estab-Life: Revengers’ Road”, pe lângă conceperea conceptului original. SSF este din nou creditat cu povestea originală, iar Polygon Pictures produce animația.

Ultimul episod al show-ului își va face debutul la televiziune miercuri.

Primele patru episoade ale emisiunii au început difuzarea pe serviciul FOD din Japonia pe 1 martie. Episoadele 5-8 au debutat pe 22 martie, iar episoadele 9-12 au debutat pe 12 aprilie. Emisiunea a avut apoi premiera la televizor pe 6 aprilie pe Fuji TV și afiliații săi. Crunchyroll transmite în flux anime-ul în afara Asiei și, de asemenea, transmite un dublaj în engleză.

Vedetele anime:
Tomomi Mineuchi ca Equa, liderul Nigashiya
Rie Takahashi în rolul lui Feles, „vrăjitorul cu arme” extraordinar de atletic, cu trageri rapide
Maria Naganawa ca Martes, un om-slime
Sho Hayami în rolul Alga, un vechi robot cu inteligență artificială
Shinichiro Miki în rolul Ulula, un om-lup care nu spune altceva decât „Woof” (woof)

Proiectul va avea un anime de televiziune, un joc pentru smartphone și un film anime, care au temele „escape”, „records” și, respectiv, „variant”. (Subtitrarea în engleză pentru Estab Life este „Establishment in Life.”)

Povestea este plasată într-un viitor îndepărtat, când populația mondială a început să se micșoreze după ce a atins apogeul. „Proiectul de renovare supranaturală” împarte Tokyo cu ziduri falnice în mai multe cartiere Cluster, fiecare cu propriile populații unice modificate genetic, guvernate de inteligența artificială.

Cei mai mulți oameni își trăiesc viața în propriile lor Clustere unice, fără a fi preocupați de viața de dincolo. Cu toate acestea, există unii care caută să evadeze în celelalte Clustere. O ținută numită Nigashiya îi ajută pe cei care doresc să evadeze.

Taniguchi este creditat pentru conceptul original și supravegherea creativă a anime-ului de televiziune Estab-Life: Great Escape, iar SSF este creditat cu povestea originală. Hiroyuki Hashimoto regizează anime-ul la Polygon Pictures, iar Shoji Gatoh supervizează și scrie scenariile.

Yūsuke Kozaki a elaborat desenele originale ale personajelor, iar Kenichiro Tomiyasu de la INEI a elaborat conceptul de artă. Yoshiaki Fujisawa compune muzica. Slow Curve a dezvoltat și produs proiectul.

Trupa formată din cinci membri GOOD ON THE REEL interpretează tema melodiei de final „0”.

Square Enix dezvoltă jocul pentru smartphone Estab-Life: Unity Memories. Taniguchi este, de asemenea, creditat pentru conceptul original și pentru supravegherea creativă a jocului, iar SSF este, de asemenea, creditat cu povestea originală.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.