Anime

Eikyū Shōnen Eternal Boys – Un Nou Trailer Promoțional

Site-ul oficial al anime-ului original „Eikyū Shōnen Eternal Boys” a început să difuzeze cel de-al doilea videoclip promoțional pentru anime sâmbătă. Videoclipul dezvăluie mai multă distribuție și, de asemenea, dezvăluie și previzualizează melodiile tematice ale anime-ului.

Anime-ul va avea premiera la Fuji TV pe 10 octombrie, la ora 2:20 a.m. (efectiv, 11 octombrie) și apoi pe Animax și BS Fuji. Anime-ul a avut o proiecție avansată a primelor patru episoade în Tokyo sâmbătă.

În imaginea de mai sus sunt membrii grupului de idoli din poveste Gentlemen și actorii lor vocali respectivi. Grupul interpretează melodia de deschidere a anime-ului „Dreamy Life”. Membrii distribuției și personajele pentru Gentlemen sunt (în sensul acelor de ceasornic din stânga sus în imaginea de mai sus) Showtaro Morikubo ca Sawao Soda, Takuma Terashima ca Etsurō Aizome, KENN ca Ui Hakosaka și Jun Kasama ca Renji Ii.

În imaginea de mai sus sunt membrii grupului de idoli din poveste „Story of Love” și actorii lor de voce. Story of Love interpretează tema melodiei de final a anime-ului „FRIENDS”. Membrii distribuției și personajele pentru Story of Love sunt (în sensul acelor de ceasornic din stânga sus în imaginea de mai sus) Chiaki Kobayashi ca Soki Azuma, Shugo Nakamura ca Kento Takanashi, Keisuke Koumoto ca Nobunaga Odagiri, Arthur Lounsbery ca Junjie Lin, Haruki Ishiya ca Chika Higashijujo și Shun Horie ca Sakura Kagurazaka.

Vedetele anime:

Yūko Noichi ca Fukuko Manda

Haruka Chisuga ca Pepechan

Yumiri Hanamori ca Ren Ukita

Hiroki Touchi ca Nicolai Asakura

Daisuke Hirakawa în rolul Kentarō Sanada, un fost salariat în vârstă de 40 de ani a cărui companie a intrat brusc în faliment

Katsuyuki Konishi ca Naoki Ishida, un fost profesor de liceu în vârstă de 39 de ani

Jun Fukuyama în rolul lui Haru Asai, un fost jucător de fotbal în vârstă de 35 de ani

Daisuke Namikawa ca Tsuyoshi Imagawa, un fost copil actor în vârstă de 37 de ani care a devenit cântăreț enka

Toshiyuki Morikawa ca Daisuke Yamanaka, un fost șef de management în vârstă de 45 de ani la agenția de talent Manpuku Geinō Production

Nozomu Sasaki ca Makoto Kakizaki, fosta gazdă a clubului de cabaret nr.1 în vârstă de 41 de ani

Site-ul web debutează, de asemenea, o serie de drame audio care se va serializa neregulat pe canalul oficial YouTube și contul de Twitter al Eternal Boys.

Povestea se concentrează în jurul agenției Manpuku Geinō Production (literalmente, Full-Stomach Entertainment Production) Eikyū Shōnen (Eternal Boys), un grup de bărbați care au în jur de 40 de ani. Ei se străduiesc să devină idoli și să depășească bariere precum vârsta și condiția lor fizică.

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *