26 septembrie 2022
Anime

Edens Zero – Al Doilea Sezon – Premiera – Teaser Vizual

Contul oficial de Twitter al francizei Edens Zero a dezvăluit miercuri că cel de-al doilea sezon al anime-ului va avea premiera în 2023. Anunțul a dezvăluit și un teaser vizual pentru cel de-al doilea sezon.

Primul sezon a avut premiera în Japonia în aprilie 2021 și a fost difuzat pentru 25 de episoade. Spectacolul a început să fie difuzat pe Netflix în afara Japoniei în august 2021.

Shinji Ishihara ( Fairy Tail, Log Horizon ) a fost directorul șef al anime-ului la JC Staff, iar Yūshi Suzuki (director de episod pentru Fairy Tail sezonul 3) a regizat anime-ul. Suzuki a murit pe 9 septembrie 2021. Mitsutaka Hirota ( Zoids Wild, Rent-A-Girlfriend ) a supravegheat și a scris scenariile serialului, iar Yurika Sako (animația cheie pentru Food Wars! The Third Plate ) a conceput personajele pentru animație.

Hiro Mashima ( Fairy Tail, Rave Master ) a lansat manga în Weekly Shōnen Magazine în iunie 2018. Kodansha Comics publică manga în engleză atât digital, cât și tipărit. Compania descrie povestea:

La Granbell Kingdom, un parc de distracții abandonat, Shiki și-a trăit întreaga viață printre mașini. Dar într-o zi, Rebecca și pisica ei însoțitoare Happy apar la porțile din față ale parcului. Nu știu acești nou-veniți că acesta este primul contact uman pe care l-a avut Granbell în o sută de ani! În timp ce Shiki se împiedică să-și facă noi prieteni, foștii săi vecini caută o oportunitate pentru o rebeliune… Și când vechea lui patrie devine prea periculoasă, Shiki trebuie să se alăture lui Rebecca și Happy pe nava lor spațială și să evadeze în cosmosul nemărginit.
Manga inspiră și un RPG de acțiune 3D pentru console și un RPG pentru dispozitive mobile. Konami dezvoltă jocurile.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.