Anime

Dragon Ball Super: Super Hero – Un Nou Trailer

Crunchyroll a dezvăluit vineri un nou trailer pentru Dragon Ball Super: Super Hero — al doilea film anime din franciza Dragon Ball Super.

Crunchyroll a proiectat primele 20 de minute ale filmului pentru participanții la San Diego Comic-Con International. Toshio Furukawa (vocea japoneză a lui Piccolo), Christopher R. Sabat (vocea engleză a lui Piccolo) și producătorul Norihiro Hayashida au fost la proiecție și au împărtășit informații.

Dragon Ball Super: Super Hero s-a deschis în Japonia pe 11 iunie. Filmul a vândut aproximativ 498.000 de bilete pentru aproximativ 670 de milioane de yeni (aproximativ 4,99 milioane de dolari) în primele două zile. Filmul a câștigat un total cumulat de 2.213.938.740 (aproximativ 15,98 milioane USD) miercuri.

Filmul a fost deschis după o întârziere din cauza hack-ului Toei Animation în martie. Filmul a fost inițial programat să fie lansat în Japonia pe 22 aprilie. Filmul a început să fie difuzat în IMAX începând cu 11 iunie, în 4DX și MX4D începând cu 25 iunie și în Dolby Cinemas începând cu 1 iulie.

Crunchyroll și Sony Pictures vor proiecta filmul în cinematografele din întreaga lume în această vară începând cu 18 august, iar filmul va fi lansat în S.U.A., Canada, Marea Britanie și Irlanda pe 19 august. Proiecțiile de vară vor include atât audio original japonez cu subtitrări, cât și un dublaj. Companiile vor distribui filmul pe „toate continentele, inclusiv America de Nord, America Latină, Europa, Australia/Noua Zeelandă, Africa, Orientul Mijlociu și Asia (cu excepția Japoniei)”.

Crunchyroll descrie filmul:
„Armata Panglicii Roșii a fost distrusă de Son Goku. Indivizii, care își continuă spiritul, au creat Androizi supremi, Gamma 1 și Gamma 2. Acești doi Androizi se autointitulează „Super Eroi”. Încep să-i atace pe Piccolo și pe Gohan… Care este obiectivul Noii Armate a Panglicii Roșii? În fața pericolului care se apropie, este timpul să te trezești, Super Erou!”

Tetsuro Kodama regizează filmul, iar Naoki Satō compune muzica. Nobuhito Sue este directorul artistic, Chikashi Kubota este directorul de animație, iar Jae Hoon Jung este directorul CG. Creatorul original al manga Dragon Ball, Akira Toriyama, a lucrat la povestea, scenariul și designul personajelor originale ale filmului.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *