Anime

Dragon Ball Super: Super Hero – Difuzare IMAX și 4DX în CINEMA

Toei Animation a anunțat vineri că Dragon Ball Super: Super Hero, al doilea film anime din franciza Dragon Ball Super, va fi difuzat în cinematografele IMAX, 4DX, MX4D și Dolby din Japonia, alături de proiecții normale. Filmul va fi difuzat în IMAX începând cu 11 iunie, în 4DX și MX4D începând cu 25 iunie și în Dolby Cinemas începând cu 1 iulie.

Filmul se va deschide în Japonia pe 11 iunie, după o întârziere din cauza hack-ului Toei Animation din martie. Filmul era programat inițial să fie lansat în Japonia pe 22 aprilie.

Crunchyroll și Sony Pictures vor proiecta filmul în cinematografele din întreaga lume în această vară, atât în ​​audio original japonez subtitrat, cât și cu dublat. Companiile vor distribui filmul pe „toate continentele, inclusiv America de Nord, America Latină, Europa, Australia/Noua Zeelandă, Africa, Orientul Mijlociu și Asia”. Crunchyroll descrie filmul:
„Armata Panglicii Roșii a fost distrusă de Son Goku. Indivizii, care își continuă spiritul, au creat Androizi supremi, Gamma 1 și Gamma 2. Acești doi Androizi se autointitulează „Super Eroi”. Încep să-i atace pe Piccolo și pe Gohan… Care este obiectivul Noii Armate a Panglicii Roșii? În fața pericolului care se apropie, este timpul să te trezești, Super Erou!”

Tetsuro Kodama regizează filmul, iar Naoki Satō compune muzica. Nobuhito Sue este directorul artistic, Chikashi Kubota este directorul de animație, iar Jae Hoon Jung este directorul CG. Creatorul original al manga Dragon Ball, Akira Toriyama, a lucrat la povestea, scenariul și designul personajelor originale ale filmului.

Membrii distribuției invitați includ:
Hiroshi Kamiya ca Gamma #1
Mamoru Miyano ca Gamma #2
Miyu Irino ca Dr. Hedo
Vulcanul Ōta ca Magenta
Ryota Takeuchi ca Carmine

Personalul a dezvăluit anterior noi modele de personaje pentru Dende, Korin și Bulma. În film vor apărea și Whis și Beerus.

Filmul va fi al 21-lea film anime din franciza Dragon Ball.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *