26 septembrie 2022
Anime

Dr. Stone: Ryusui – Un Nou Episod Special cu Trailer Anunțând Data De Lansare pe 10 Iulie

Un live stream special pentru Dr. Stone a fost difuzat pentru a lansa un nou trailer și o imagine cheie pentru episodul special TV „Dr. Stone Ryusui”, împreună cu o dată de premieră pe 10 iulie. Episodul a fost anunțat împreună cu sezonul 3 al anime-ului, care este programat să aibă premiera în 2023.

Episodul se va concentra pe Ryusui Nanami, care va avea și un rol important în sezonul 3 al Dr. Stone. Vocalul său japonez este Ryota Suzuki.

Scrisă de Riichiro Inagaki și ilustrată de Boichi, manga s-a încheiat după 5 ani de serializare pe 7 martie 2022. A avut un total de 232 de capitole și o poți citi pe VIZ sau MANGA Plus.

VIZ descrie povestea:
„Într-o zi fatidică, întreaga umanitate a fost pietrificată de un fulger orbitor de lumină. După câteva milenii, liceanul Taiju se trezește pierdut într-o lume a statuilor. Cu toate acestea, nu este singur! Prietenul său iubitor de știință, Senku, funcționează de câteva luni și are un plan măreț în minte: să pornească civilizația cu puterea științei!

Sezonul 1 al adaptării anime Dr. Stone a început să fie difuzat în sezonul anime vara 2019 (24 de episoade), în timp ce sezonul 2, Dr. Stone: Stone Wars, a început în ianuarie 2021. Cu data premierei sezonului 3 al Dr. Stone stabilită pentru 2023 și episodul special Ryusui TV care va avea loc pe 10 iulie, fanii au multe de așteptat!

Noul Poster

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.