Anime

Don’t Toy with Me, Miss Nagatoro 2nd Attack – Publică Un Nou Trailer cu Hayase Nagatoro

Site-ul oficial pentru anime-ul „Don’t Toy with Me, Miss Nagatoro 2nd Attack”, mai numit și „Ijiranaide, Nagatoro-san 2nd Attack”, a dezvăluit un nou trailer în care o evidențiază pe Hayase Nagatoro. Sezonul 2 va avea premiera pe 7 ianuarie 2023.

Noul sezon va prezenta o distribuție principală care revine. Crunchyroll va transmite anime-ul pe măsură ce este difuzat în Japonia.

Uesaka se va alătura din nou altor actrițe vocale Mikako Komatsu (Gamo-chan), Aina Suzuki (Yosshii) și Shiori Izawa (Sakura) pentru a interpreta tema melodiei de final „MY SADISTIC ADOLESCENCE♡”.

Shinji Ushiro regizează anime-ul la OLM. Taku Kishimoto se întoarce pentru a supraveghea scenariile seriei. Misaki Suzuki se întoarce pentru a proiecta personajele, iar Gin compune din nou muzica.

Kodansha USA Publishing lansează manga în engleză și descrie povestea comediei romantice:
„Nagatoro este o boboacă de liceu, căreia îi place să-și tachineze și să-și tortureze colegul de școală mai în vârstă! Care este motivația ei și de ce o suportă Senpai? Nagatoro vrea doar să creeze deranj pentru Senpai? Sau poate îl place în secret?”

Hirokazu Hanai a regizat primul sezon la Telecom Animation Film. Primul sezon anime a avut premiera în aprilie 2021. Crunchyroll a transmis sezonul în timp ce a fost difuzat în Japonia.

Nanashi a debutat manga în curs de desfășurare pe site-ul Kodansha’s Magazine Pocket în noiembrie 2017.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *