Anime

Disillusioned Adventurers – Un Nou Trailer – Premiera

Site-ul oficial al anime-ului Apparently, Disillusioned Adventurers Will Save the World a distribuit joi al doilea videoclip promoțional și al doilea poster. Videoclipul anunță premiera anime-ului pe 10 ianuarie. De asemenea, prezintă o previzualizare a modului în care cei patru aventurieri principali s-au adunat și s-au angajat în misiunea lor, precum și tema melodiei de deschidere „Glorious World”.

Site-ul anime-ului și descrierea videoclipului au anunțat, de asemenea, că Mao Abe interpretează tema melodiei de final „Never Fear”.

Serialul va avea premiera pe canalul Tokyo MX pe 10 ianuarie la ora 23:00 (9:00 am EST) și va rula și pe BS11, KBS Kyoto și Sun TV. În Japonia, va fi difuzat pe serviciul Abema cu o săptămână înainte de alte servicii de streaming.

Yen Press a licențiat atât seria de romane ușoare, cât și adaptarea manga a lui Masaki Kawakami și descrie povestea:

Viața veteranului aventurier Nick se prăbușește. În ciuda tuturor cunoștințelor și expertizei pe care le-a dedicat petrecerii sale de aventură, respectatul său lider l-a dat afară, prietena lui l-a părăsit, iar colegii de echipă l-au acuzat fără rușine de delapidare. Obosit, cu inima zdrobită și în căutarea unei băuturi, Nick se întâlnește cu câteva spirite înrudite care sunt obosite ca și el. Împreună, acești aventurieri dezamăgiți formează o echipă de neoprit pentru a-și salva lumea sumbră și deprimantă!
Vedetele anime:

Yūsuke Kobayashi ca Nick

Sayumi Watabe ca Tiana

Sayaka Kikuchi ca Curran

Shunichi Toki ca Zem

Mikako Komatsu ca Kizuna

Kaori Ishihara ca Agate

Toki interpretează, de asemenea, melodia de deschidere a spectacolului „Glorious World”.

Frontier Works este creditat cu planificarea originală pentru anime. Itsuki Imazaki ( Hensuki, Magical Somera-chan, Ai Mai Mi ) regizează anime-ul și supraveghează scenariile serialului la Geek Toys, cu cooperarea animației cu Seven. Hiroo Nagao ( Battle Athletes Victory ReSTART!, My Wife is the Student Council President+! ) este designerul de personaje și directorul șef de animație. Ryō Takahashi compune muzica.

Alți membri ai personalului includ:

Design prop: Hiroki Nozawa
Design de culoare: Naoto Kondō
Director artistic: Seo Jungho
Cadrul artistic: Hideto Nakahara
Asistent director, director de fotografie, montaj: Kazuto Horikawa
Regizor de sunet: Ryousuke Naya
Producție de sunet: Pony Canyon
Cooperare pentru producția de sunet : APDREAM
Fuji a lansat seria de romane ușoare pe site-ul web Shōsetsuka ni Narō în ianuarie 2019, iar ultima actualizare a fost în septembrie 2020. Amprenta lui Kadokawa MF Books a început să publice romanele tipărite în septembrie 2019 și a lansat al treilea volum în august 2021. Kawakami a lansat adaptarea manga în curs de desfășurare în septembrie 2019.

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *