Anime

Demon Slayer:Hashira Geiko-Hen – Primește Adaptare Anime

Al 11-lea și ultimul episod din „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Swordsmith Village Arc” (Kimetsu no Yaiba: Katanakaji no Sato-Hen) s-a încheiat luni cu un anunț în care a dezvăluit că următorul arc, „Hashira Geiko-Hen” (Hashira Training Arc), va primi o adaptare anime pentru televiziune.

Designerul de personaje și designerul șef de animație Akira Matsushima a desenat imaginile teaser de mai jos.

„Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Swordsmith Village Arc” a avut premiera pe 9 aprilie la ora 23:55 JST pe Fuji TV cu o emisiune specială de o oră. Înaintea premierei noului arc, au fost difuzate două speciale pentru anime-ul anterior „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc” pe 1 aprilie și 8 aprilie.

Crunchyroll va difuza anime-ul pe măsură ce va fi difuzat la TV și va produce, de asemenea, dublări pentru anime în engleză, spaniolă latino-americană, portugheză braziliană, franceză, germană și hindi.

Proiecțiile cinematografice ale anime-ului au fost lansate pe 3 februarie în 418 cinematografe din Japonia. Proiecțiile includ episoadele 10 și 11 din „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc”, precum și primul episod din „Swordsmith Village Arc”. Proiecțiile au rulat în cinematografe din peste 95 de țări și teritorii.

Regizorul Haruo Sotozaki, designerul de personaje și directorul șef de animație Akira Matsushima, studioul de animație ufotable și distribuția principală se întorc cu toții pentru noul arc.

Primul anime de televiziune din „Demon Slayer” al lui Koyoharu Gotouge, Kimetsu no Yaiba, manga a avut premiera în aprilie 2019. Aniplex of America a licențiat seria și a difuzat serialul pe Hulu, Crunchyroll și Funimation. Blocul de programe Toonami de la Adult Swim a difuzat în premieră anime-ul de televiziune în octombrie 2019.

„Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – Mugen Train” – a început să fie proiectat în Japonia în octombrie 2020. Crunchyroll și Funimation difuzează filmul.

„Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mugen Train Arc”, un arc de șapte episoade care adaptează filmul Mugen Train, a avut premiera în octombrie 2021. ”Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc” (Kimetsu no Yaiba: Yūkaku-hen), a avut apoi premiera în decembrie 2021, cu un episod special de o oră. Funimation și Crunchyroll au difuzat în streaming „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mugen Train Arc” (Kimetsu no Yaiba Mugen Train Arc) și „Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc”.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *