Anime

Cyberpunk: Edgerunners – Publică Un Nou Trailer cu Poster

Netflix a dezvăluit luni un nou poster și un trailer pentru Cyberpunk: Edgerunners, viitorul serial anime al Studio Trigger, bazat pe jocul Cyberpunk 2077 de la CD PROJEKT RED. Anime-ul va avea premiera pe Netflix în septembrie.

CD PROJEKT RED Japan a dezvăluit și distribuția japoneză pe Twitter și include:
KENN ca David
Aoi Yūki ca Lucy
Hiroki Touchi ca Maine
Michiko Kaiden ca Dorio
Takako Honda ca Kiwi
Wataru Takagi ca Pilar
Tomoyo Kurosawa ca Rebecca
Kazuhiko Inoue ca Faraday
Yurika Hino ca Gloria
Kenjiro Tsuda ca Ripperdoc

Hiroyuki Imaishi regizează animeul la Trigger, în timp ce Yoh Yoshinari este designerul de personaje și directorul de animație pentru anime. Membrii din personalul recent anunțat sunt: Hiromi Wakabayashi ca director de creație, Masahiko Otsuka și Yoshiki Usa ca scenariști, Hiroyuki Kaneko ca asistent de regie, Yūto Kaneko și Yusuke Yoshigaki ca asistent de designer de personaje și Akira Yamaoka drept compozitor muzical.

Cântecul „This Fffire” al trupei de rock Franz Ferdinand va servi drept temă de deschidere.

Zach Aguilar va juca în filmul englezesc David Martinez.

Rafał Jaki este showrunner-ul și este, de asemenea, producător executiv alături de Dylan Thomas, Taiki Sakurai și Yoshiki Usa. Satoru Homma, Bartosz Sztybor și Saya Elder sunt producători.

Netflix descrie anime-ul:
„Serialul spune o poveste independentă, cu 10 episoade, despre un copil al străzii care încearcă să supraviețuiască în Night City – un oraș al viitorului obsedat de tehnologie și de modificări corporale. Având totul de pierdut, el rămâne în viață devenind un edgerunner – un haiduc mercenar cunoscut și sub numele de cyberpunk.”

CD Projekt descrie jocul original:
„Cyberpunk 2077 este o poveste cu lume deschisă, acțiune și aventură, plasată în Night City, o megalopolă obsedată de putere, farmec și modificarea corpului. Jucați în rolul lui V, un haiduc mercenar care urmărește un implant unic, care este cheia nemuririi. Poți personaliza software-ul cibernetic, setul de abilități și stilul de joc al personajului tău și poți explora un oraș vast în care alegerile pe care le faci modelează povestea și lumea din jurul tău.”

CD Projekt a lansat „povestea despre lume deschisă, acțiune și aventură” pentru PlayStation 4, Xbox One și PC în noiembrie 2020.

Noul Poster

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *