Romane

Classroom of the Elite – A Publicat Coperta Celui de-al 7-lea Volum

Contul oficial de Twitter al Classroom of the Elite a postat imaginea de copertă a celui de-al 7-lea volum al viitorului an 2 pe 26 mai 2022. Al șaptelea volum al romanului ușor este programat să fie lansat pe 24 iunie în Japonia.

Imaginea prezintă două personaje din clasa lui Honami Ichinose, Ryuji Kanzaki stând lângă Yuki Himeno stând, cu ochii în direcții diferite. Yuki Himeno este un personaj nou care și-a făcut prima apariție în Anul 2 Volumul 4.5. Amândoi își văd propria clasă în moduri diferite față de ceilalți, departe de mainstream.

Asistentul de publicitate al lui MF Bunko J, Suzu Sakuragaoka, a postat un teaser vizual cu doar siluete negre ale personajelor luna trecută, pe 16 mai.

Shogo Kinugasa a scris povestea Classroom of the Elite cu artă creată de Shunsaku Tomose, publicată de Kadokawa sub marca de romane ușoare MF Bunko J. Volumul 1 a fost lansat în mai 2015 și a încheiat Anul 1 al seriei cu volumul 11.5 în septembrie 2019. Anul 1 a primit o adaptare anime și a fost difuzat din iulie până în septembrie 2017. În februarie 2022, a fost anunțat că sezonul 2 și 3 ale anime-ului vor acoperi întreaga parte a Anului 1. Sezonul 2 este programat pentru iulie 2022, iar sezonul 3 este programat pentru 2023. Descrierea despre Classroom of the Elite Sezonul 2 a fost actualizată săptămânal, iar Kakeru Ryuen s-a alăturat celorlalte personaje principale pe 23 mai.

Sursă: Website Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *