Anime

Classroom For Heroes – Publică Un Nou Trailer

Site-ul oficial pentru anime-ul de televiziune adaptat după seria de romane ușoare „Eiyū Kyōshitsu”, intitulată și „Classroom For Heroes”, creată de Shin Araki, a prezentat luni un nou videoclip și un nou poster de promovare. Videoclipul prezintă din personajele și membrii distribuției .

Anime-ul va avea premiera în luna iulie.

Printre noii membri ai distribuției se numără:
Eri Yukimura – Claire
Haruka Shiraishi – Jessica
Sarah Emi Bridcutt – Maria/Moe
Aya Uchida – Iona
Shūichi Uchida – Clay
Tomohiro Ōno – Cassim
Tomohito Takatsuka – Leonard
Konomi Kohara – Eliza
Rikiya Koyama – Gilgamesh.
Tetsu Inada – Asmodeus

Distribuția anunțată anterior include
Reiji Kawashima în rolul lui Blade
Misuzu Yamada în rolul lui Arnest Flaming.
Nao Tōyama în rolul lui Sophi
Hina Kino în rolul lui Cú Chulainn

Keiichiro Kawaguchi este regizorul anime-ului la Actas. Naoki Hayashi scrie și supervizează scenariile. Kōsuke Kawamura este designerul personajelor și directorul principal de animație. VTuber Kaede Higuchi interpretează melodia de deschidere a anime-ului. Akane Kumada interpretează melodia de final a anime-ului. Site-ul anime-ului nu a dezvăluit titlurile melodiilor.

Seria de romane academy fantasy este plasată în Rosewood Academy, o școală care pregătește viitorii eroi destinați să protejeze omenirea. Școala îi acceptă doar pe cei cu cel mai mare potențial. Arnest Flaming, o fată care se mândrește cu cel mai bun record din academie, este desemnată să ghideze un nou student misterios, dar vesel, pe nume Blade, care rivalizează cu propria lui putere.

Araki a publicat primul volum sub eticheta Dash X Bunko light novel de la Shueisha în ianuarie 2015, cu ilustrații de Haruyuki Morisawa. Cel de-al 13-lea volum va fi livrat vineri.

Koara Kishida a lansat o adaptare manga a romanelor în revista Ultra Jump a editurii Shueisha în februarie 2015.

Araki a scris anterior seria de romane ușoare GJ Club care a avut nouă volume principale din 2010 până în 2012, și o serie cu școală gimnazială drept continuare, care a avut opt volume principale din 2012 până în 2014. Romanele au inspirat un anime de televiziune din 2013. Crunchyroll a difuzat serialul pe măsură ce a fost difuzat în Japonia.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *