Anime

Castlevania: Nocturne – Trailer – Un Nou Spin-Off

Netflix a dezvăluit vineri, în timpul transmisiunii sale Geeked Week, un trailer anunț pentru seria spin-off din serialul animat Castlevania de la Frederator Studios, care se va intitula Castlevania: Nocturne. Trailerul îl evidențiază pe Richter Belmont.

Noul serial îi va avea în rolurile principale pe Richter Belmont (un descendent al protagoniștilor emisiunii originale Sypha și Trevor) și Maria Renard. Serialul va avea loc în Franța în timpul Revoluției Franceze din 1792.

Richter și Maria sunt protagoniști în jocul Castlevania: Rondo of Blood și apar și în alte jocuri din serie, inclusiv Castlevania: Symphony of the Night.

Site-ul de știri de divertisment Deadline a raportat în aprilie 2021 că Netflix urmărea un nou serial plasat în același univers cu o nouă distribuție de personaje. Producătorul executiv al serialului original Kevin Kolde, regizorul Sam Deats și directorul asistent Adam Deats au dezvăluit în iunie 2021 că seria spin-off era în lucru.

Netflix a difuzat cel de-al patrulea sezon al seriei originale în mai 2021. Sezonul a avut 10 episoade.

Primul sezon de patru episoade a avut premiera la nivel mondial pe Netflix în iulie 2017. Al doilea sezon de opt episoade a avut premiera la nivel mondial pe Netflix în octombrie 2018. Viz Media a lansat serialul pe home video. Al treilea sezon a avut premiera în martie 2020 cu 10 episoade.

Netflix descrie serialul:
Un vânător de vampiri luptă pentru a salva un oraș asediat de o armată de fiare de pe altă lume controlată de însuși Dracula. Inspirat din jocurile video clasice.

Sam Deats a regizat serialul, Warren Ellis a fost scriitor și producător executiv, iar alți producători executivi includ Fred Seibert, Kevin Kolde și Adi Shankar.

Vedetele din distribuția engleză a emisiunii:
Graham McTavish ca Dracula
Richard Armitage ca Trevor Belmont
James Callis ca Alucard
Alejandra Reynoso ca Sypha Belnades
Emily Swallow ca Lisa Tepes
Tony Amendola în rolul Bătrânului

Distribuția de dublare japoneză îi are în distribuție pe Ryotaro Okiayu, Shinichiro Miki, Naoya Uchida și Ayaka Shimoyamada.

Sursă: Netflix Geeked Week

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *