Anime

Bullbuster – Trailer – Ultra Teaser

Canalul oficial YouTube al lui Kadokawa a început duminică să difuzeze un videoclip „ultra teaser” pentru viitorul anime de televiziune al francizei Bullbuster. Teaser-ul este prima dezvăluire a filmului anime-ului.

Franciza a avut duminică o prezentare pe scenă la evenimentul Kitakyushu Pop Culture Festival.

În povestea anime-ului, un tânăr inginer pe nume Tetsurō Okino care a dezvoltat noul robot Bullbuster este transferat la Hato Industries, o companie care extermină animale dăunătoare. Acolo, compania și președintele ei Kōji Tajima se confruntă cu o formă de viață misterioasă numită „Kyojū”. Fiind o afacere mică care se află mereu în lipsă de bani, Hato trebuie să țină cont de fiecare cheltuială, cum ar fi combustibilul și forța de muncă pilot. Și, desigur, loviturile ratate nu sunt tolerate. Compania este mereu blocată între idealurile lor de exterminare Kyōju și realitatea economiei.

Regizorul de film Hiroyuki Nakao și PICS sunt creditați cu planificarea și munca originală. Creatorul manga Eisaku Kubonouchi ( designul original al personajelor Carole & Tuesday ) a elaborat desenele originale ale personajelor. Hiroyasu Aoki ( directorul Hero Mask ) regizează anime-ul și se ocupă de scenariile seriei la NUT. Takahisa Katagiri (director de animație pentru FLCL Progressive, Hero Mask ) adaptează designurile lui Kubonuouchi pentru animație și este, de asemenea, directorul șef de animație. Junji Okubo ( Overlordmonster design) este proiectantul mecanic.

Vedetele anime:

Asami Seto ca Arumi ikaidō
Yuuki Takada ca Miyuki Shirogane
Shinichiro Miki ca Kōji Tajima
Shoya Chiba ca Tetsurou Okino
Ken Uo ca Kintarō Kataoka
Taiten Kusunoki ca Ginnosuke Mutō
Anime-ul va avea premiera în 2023.

Sursă: Canalul de YouTube Kadokawa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *