Anime

Buddy Daddies – Publică al Doilea Trailer

Site-ul oficial pentru Buddy Daddies a început duminică să difuzeze cel de-al doilea videoclip promoțional al anime-ului.

Site-ul web a dezvăluit, de asemenea, artiștii melodiilor tematice ale emisiunii. Ayase interpretează tema de deschidere „Shock”, iar DURDN interpretează tema de final „My Plan”. Videoclipul de mai sus prezintă melodia tematică a lui Ayase.

Serialul va avea premiera pe Tokyo MX, Tochigi TV, Gunma TV și BS11 pe 6 ianuarie la 12:00 a.m. JST (efectiv, 7 ianuarie) înainte de difuzare pe alte canale. În Japonia, anime-ul va avea premiera simultan pe serviciul ABEMA TV pe 6 ianuarie. În afara Japoniei, Crunchyroll va difuza anime-ul începând cu 6 ianuarie și va difuza, de asemenea, un dublaj în limba engleză.

Compania descrie seria:
„Țintele pe care le urmăresc nu scapă niciodată, dar cumva această echipă de asasini se trezește să aibă grijă de o fetiță de cinci ani. Și așa începe viața de familie a unei echipe de ucigași angajați cu sânge fierbinte și rece și a unei fetițe naive și inocente. Vor fi capabili să echilibreze cariera și calitatea de părinte? Și va găsi această familie temporară fericirea?”

Vedetele anime:
Toshiyuki Toyonaga ca Kazuki Kurusu
Kouki Uchiyama ca Rei Suwa
Hina Kino ca Miri Unasaka
Toshiyuki Morikawa ca Kyūtarō Kugi

Yoshiyuki Asai regizează anime-ul la P.A. Works. Vio Shimokura de la Nitroplus a redactat povestea originală și, de asemenea, supraveghează scenariile seriei cu Yuuko Kakihara. Katsumi Enami a elaborat desenele originale ale personajelor, iar Katsutoshi Kitagawa de la Round Table compune muzica.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *