26 septembrie 2022
Manga

Bokura no Sennen to Kimi ga Shinu made no 30-nichi Kan – Primește Un Film – Piesă De Teatru

Contul oficial de Twitter al revistei Monthly Princess a dezvăluit marți că Bokura no Sennen to Kimi ga Shinu Made no 30-ka Kan (Our Millennium and the 30 Days Until You Die) are un film și adaptări ale piesei de teatru în lucru pentru 2023.

Naked ape a lansat manga pentru proiect în Monthly Princess în iunie 2021. Când manga a fost lansată, revista a menționat că manga face parte dintr-un proiect media mai amplu. Manga se concentrează pe Towa, o fată care nu simte nimic din lume și o experimentează ca și cum ar privi din interiorul unei cutii de culoare cenușie. Dar viața ei începe să se schimbe când întâlnește un tânăr misterios.

Akita Shoten a publicat marți primul volum de carte compilată din manga.

Duo-ul creatorilor de manga este format din Otoh Saki și Tomomi Nakamura. Perechea și-a încheiat recent manga Samurai ga Tensei Shitara Idol ni Natta Hanashi (The Story of How a Samurai Was Reincarnated and Became an Idol) în septembrie anul trecut. Duo-ul a lansat manga în Monthly Princess în aprilie 2019.

Viz Media a publicat 13 volume de manga Switch a lui naked ape, din seria sa originală din 2002-2008. Manga a inspirat o serie anime cu două episoade în 2008 și 2009.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.