Anime

Boku to Roboko – Publică un Nou Trailer

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune „Me & Roboco”, mai numit și „Boku to Roboko”, adaptat după manga lui Shūhei Miyazaki, a dezvăluit un nou videoclip promoțional. Videoclipul dezvăluie și previzualizează piesa tematică a trupei Gang Parade, intitulată „lol”.

Site-ul web a dezvăluit și distribuția:
Comediantul Shun Matsuo ca Roboco
Minami Tsuda ca Bondo Taira
Ryotaro Okiayu ca Gachi Gorilla
Shunsuke Takeuchi ca Motsuo Kaneo
M.A.O ca Madoka
Sae Hiratsuka ca Meiko
Kotono Mitsuishi ca mama lui Bondo

Anime-ul va avea premiera pe 4 decembrie la ora 24:30 (efectiv pe 5 decembrie la 12:30 a.m.) pe TV Tokyo și canalele sale afiliate. Fiecare episod va dura cinci minute.

Akitaro Daichi regizează anime-ul la Studio Gallop. Michihiro Sato este asistentul regizorului, iar Sayuri Ooba supraveghează scenariile serialului. Yūko Ebara proiectează personajele, Yoshihiro Sato proiectează recuzita, iar Manami Koyama este directorul artistic. Personalul suplimentar include Ayami Minowa ca designer de culoare, Rena Tanimoto ca director de fotografie, Masafumi Kajino ca editor și Kazuya Tanaka ca director de sunet.

Serviciul MANGA Plus de la Shueisha și Viz Media publică manga în engleză, digital, simultan cu lansarea sa în japoneză. De asemenea, Viz Media a început să lanseze manga în volume compilate digital în octombrie 2021 și descrie povestea:
„Într-o lume în care majoritatea familiilor dețin un robot de serviciu drăguț, un copil obișnuit, Bondo, speră să aibă unul de-al lui. Dar robotul nebun care apare este orice altceva dar nu mediocru!”

Miyazaki a lansat manga în Weekly Shonen Jump în iulie 2020. Shueisha a publicat al 10-lea volum compilat pe 4 octombrie și va livra al 11-lea volum pe 2 decembrie. Viz Media a lansat al cincilea volum compilat în limba engleză pe 25 octombrie.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *