Anime

Boku to Roboko – O Nouă Adaptare Anunță Premiera pe 5 Decembrie

Al 43-lea număr din acest an al revistei Weekly Shonen Jump a dezvăluit luni că anime-ul de televiziune „Me & Roboco”, mai numit și „Boku to Roboko”, adaptat după manga creată de Shūhei Miyazaki, va avea premiera pe 4 decembrie la 24:30 (efectiv 5 decembrie la 12:30 a.m.) pe TV Tokyo și canalele sale afiliate. Fiecare episod va dura cinci minute.

Revista a dezvăluit și personalul emisiunii. Akitaro Daichi regizează anime-ul la Studio Gallop. Michihiro Sato este asistentul regizorului, iar Sayuri Ooba supraveghează scenariile serialului. Yūko Ebara proiectează personajele, Yoshihiro Sato proiectează recuzita, iar Manami Koyama este directorul artistic. Personalul suplimentar include Ayami Minowa ca designer de cheie de culoare, Rena Tanimoto ca director de fotografie, Masafumi Kajino ca editor și Kazuya Tanaka ca director de sunet.

Serviciul MANGA Plus de la Shueisha și Viz Media publică manga în engleză, digital, simultan cu lansarea sa în japoneză. De asemenea, Viz Media a început să lanseze manga în volume compilate digital în octombrie și descrie povestea:

„Într-o lume în care majoritatea familiilor dețin un robot de serviciu drăguț, un copil obișnuit, Bondo, speră să aibă unul de-al lui. Dar robotul care apare este orice altceva dar nu mediocru!”

Miyazaki a lansat manga în Weekly Shonen Jump în iulie 2020. Shueisha a publicat al șaptelea volum pe 4 martie și va publica cel de-al optulea volum pe 3 iunie.

Poster oficial Me & Roboco

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *