Anime

Blue Lock – Un Nou Trailer Previzualizează Distribuția

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune adaptat după manga „Blue Lock”, creată de Muneyuki Kaneshiro și Yūsuke Nomura, a dezvăluit vineri că serialul l-a distribuit pe Nobunaga Shimazaki ca Seishirō Nagi și Yūma Uchida ca Reo Mikage într-un nou trailer.

Anime-ul va avea premiera în octombrie și va fi difuzat la TV Asahi și afiliații săi în blocul de programare „NUMAnimation”. Crunchyroll va transmite serialul.

Vedetele anime:
Tasuku Kaito ca Meguru Bachira
Kazuki Ura ca Yoichi Isagi
Yūki Ono ca Rensuke Kunigami
Sōma Saitō ca Hyōma Chigiri
Masatomo Nakazawa ca Wataru Kuon
Yoshitsugu Matsuoka ca Jingo Raichi
Shōya Chiba ca Yūdai Imamura
Shugo Nakamura ca Gin Gagamaru
Daishi Kajita ca Asahi Naruhaya
Ryūnosuke Watanuki ca Okuhito Iemon
Aoi Ichikawa ca Gurimu Igarashi
Kenichi Suzumura ca Ryōsuke Kira
Hiroshi Kamiya în rolul lui Jinpachi Ego
Eri Yukimura ca Anri Teieri
Junichi Suwabe ca Shouei Barou
Kazuyuki Okitsu ca Zantetsu Tsurugi

Tetsuaki Watanabe regizează animeul la 8-Bit cu Shunsuke Ishikawa ca asistent regizor. Taku Kishimoto supraveghează și scrie scenariile seriei, iar Kaneshiro din manga supervizează povestea. Yutaka Uemura este consilier de concept. Masaru Shindō este designerul principal al personajelor și directorul șef de animație, iar Kenji Tanabe și Kento Toya sunt, de asemenea, designeri de personaje și regizori șefi de animație. Jun Murayama compune muzica.

Kodansha Comics publică manga în engleză, digital și tipărit și descrie povestea:
„După o înfrângere dezastruoasă la Cupa Mondială din 2018, echipa Japoniei se luptă să se regrupeze. Dar ce lipsește? Un „Ace Striker” absolut, care îi poate ghida către victorie! Asociația de Fotbal este hotărâtă să creeze un atacant care dorește goluri și are o sete de victorie și care poate fi instrumentul decisiv pentru a schimba un meci învins… Pentru a face acest lucru, au adunat 300 dintre cei mai buni și mai străluciți jucători de tineret ai Japoniei . Cine va apărea să conducă echipa… și vor putea să-i depășească pe toți cei care le stau în cale?”

Kaneshiro și Nomura au lansat manga în curs de desfășurare în Weekly Shōnen Magazine în august 2018. Manga a câștigat anul trecut premiul pentru cel mai bun manga Shōnen la cea de-a 45-a ediție anuală a premiilor Manga Kodansha. O manga spin-off despre trecutul lui Seishirō Nagi va fi lansată în numărul din iulie al revistei Bessatsu Shōnen Magazine pe 9 iunie.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *