Anime

Blue Lock – Publică Un Nou Videoclip Introductiv

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune „Blue Lock”, adaptat după manga creată de Muneyuki Kaneshiro și Yūsuke Nomura, a început să difuzeze vineri un videoclip introductiv. Videoclipul prezintă melodia de final a anime-ului „Winner” de Shugo Nakamura.

Site-ul a mai dezvăluit că serialul se va desfășura timp de două cursuri consecutive (sferturi de an) cu 24 de episoade.

Anime-ul va fi difuzat pe 8 octombrie la TV Asahi și afiliații săi în blocul de programare „NUMAnimation”. Crunchyroll va transmite serialul. Primele două episoade au început să fie difuzate în 10 cinematografe japoneze vineri și vor fi difuzate până pe 6 octombrie.

Franciza va primi un joc pentru smartphone de simulare a antrenamentelor de fotbal intitulat „Blue Lock Project: World Champion”. Preînregistrarea începe în toamnă.

Primul album de cântece cu personaje va fi lansat pe 14 decembrie. Albumul va cuprinde patru cântece interpretate de membrii echipei Z.

Serialul l-a numit pe Takumi Minamino, care joacă fotbal pentru AS Monaco și echipa națională a Japoniei, drept ambasador oficial și „căpitan de onoare”.

Vedetele anime:
Tasuku Kaito ca Meguru Bachira
Kazuki Ura ca Yoichi Isagi
Yūki Ono ca Rensuke Kunigami
Sōma Saitō ca Hyōma Chigiri
Masatomo Nakazawa ca Wataru Kuon
Yoshitsugu Matsuoka ca Jingo Raichi
Shōya Chiba ca Yūdai Imamura
Shugo Nakamura ca Gin Gagamaru
Daishi Kajita ca Asahi Naruhaya
Ryūnosuke Watanuki ca Okuhito Iemon
Aoi Ichikawa ca Gurimu Igarashi
Kenichi Suzumura ca Ryōsuke Kira
Hiroshi Kamiya în rolul lui Jinpachi Ego
Eri Yukimura ca Anri Teieri
Junichi Suwabe ca Shouei Barou
Kazuyuki Okitsu ca Zantetsu Tsurugi
Natsuki Hanae ca Ikki Niko
Ryōta Suzuki ca Junichi Wanima și Keisuke Wanima
Takahiro Sakurai ca Sae Itoshi
Kouki Uchiyama ca Rin Itoshi
Katsuyuki Konishi ca Jyubei Aryu
Shinnosuke Tachibana ca Aoshi Tokimitsu

Tetsuaki Watanabe ( Powerful Pro Yakyū Powerful Kōkō-hen ) regizează animeul la 8-Bit, cu Shunsuke Ishikawa ca asistent regizor. Taku Kishimoto ( Haikyu!!, Silver Spoon, 2019 Fruits Basket ) supraveghează și scrie scenariile seriei, iar Kaneshiro din manga supervizează povestea. Yutaka Uemura ( regizorul Saga of Tanya the Evil ) este consilier de concept. Masaru Shindō ( Fruits Basket , Macross Delta, My Teen Romantic Comedy SNAFU) este designerul de personaje principal și directorul șef de animație, iar Kenji Tanabe și Kento Toya sunt, de asemenea, designeri de personaje și directori șef de animație. Jun Murayama compune muzica. Shugo Nakamura va interpreta tema melodiei de final a anime-ului „Winner”.

Kodansha Comics publică manga în engleză digital și tipărit și descrie povestea:

„După o înfrângere dezastruoasă la Cupa Mondială din 2018, echipa Japoniei se luptă să se regrupeze. Dar ce lipsește? Un Ace Striker absolut, care îi poate ghida spre victorie. Uniunea Japoniei de Fotbal este hotărâtă să creeze un atacant care dorește goluri și este însetat de victorie și care poate fi instrumentul decisiv în întoarcerea unui meci înfrânt… și pentru a face acest lucru, au adunat 300 dintre cei mai buni din Japonia și cei mai străluciți jucători de tineret. Cine va apărea să conducă echipa… și vor fi capabili să-i depășească pe toți cei care le stau în cale?„

Poster oficial Blue Lock

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *