Anime

Blue Archive The Animation – O Nouă Adaptare Anime

O difuzare specială live pentru a doua aniversare a jocului „Blue Archive” de la Yostar și Nexon Games a anunțat duminică că au început producția anime-ului de televiziune „Blue Archive The Animation”. Personalul va anunța mai multe informații mai târziu.

Nexon descrie povestea jocului original:
„Academiile orașului sunt împărțite în propriile lor districte și sunt considerate în mare parte independente.
Consiliul General al Studenților acționează ca un consiliu de conducere pentru a gestiona academiile în ansamblu. Cu toate acestea, capacitatea grupului de a guverna s-a oprit de la dispariția misterioasă a președintelui Consiliului General al Studenților. Nenumărate probleme au început să iasă la suprafață în toată Kivotos în absența conducerii președintelui.”

Pentru a evita dezastrul, Consiliul General al Studenților solicită asistență de la Clubul Federal de Investigații, altfel cunoscut sub numele de Schale. De altfel, Schale este cel mai nou club din oraș și ultimul care a fost aprobat înainte de dispariția președintelui.

Pentru a-și îndeplini sarcina, Schale se bazează pe îndrumarea unui Sensei care îi poate ajuta să rezolve incidentele din jurul Kivotos.”

Studioul de jocuri coreean și subsidiara Nexon NAT Games (cunoscută acum ca Nexon Games) au dezvoltat Blue Archive, iar Yostar Japan a lansat pentru prima dată jocul în Japonia pe 4 februarie 2021. Nexon a publicat versiunea globală pe 8 noiembrie 2021. Jocul este gratuit dar sunt și achiziții opționale aleatorii în aplicație.

Yostar Pictures a animat deja animația scurtă de aniversare a 1,5 ani a jocului, care a debutat pe 15 iulie 2022. Studioul a animat și un scurtmetraj intitulat „Beautiful Day Dreamer” în decembrie.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *