Anime

Bleach: Thousand-Year Blood War-The Separation – Trailer

Bleach: Thousand-Year Blood War-The Separation dezvăluie noul cântec introductiv, mai mulți actori, precum și revenirea din 8 iulie.

Primul special Krew be Inside transmis live duminică pentru proiectele Bleach și Burn the Witch,  a debutat cu al treilea videoclip promoțional și un nou poster. Clipul prezintă cântecul tematic introductiv „STARS” realizat de trupa rock de trei persoane w.o.d. și anunță membri adiționali în anime precum și revenirea din 8 iulie.

Noile personaje sunt:

Aoi Yuki drept Liltotto
Tsuyoshi Koyama drept Gerald
Soichiro Hoshi drept Nianzol
Nao Toyama drept Giselle.

Aceasta este prima dată când w.o.d. a realizat un cântec pentru un anime. Creatorul manga-ului, Tite Kubo, a declarat că este un fan al trupei, deși acest fapt nu a fost un factor în alegerea cântecului. A doua etapă al anime-ului va avea premiera pe TV Tokyo și afiliații săi pe 8 iulie la ora 11 P.M.

Sezonul nou va acoperi restul din manga până la sfârșitul ei. The 1000 Year Blood War este ultimul arc din manga, acoperind volumele 55-74.

Tomohisa Taguchi îl înlocuiește pe Noriyuki Abe ca regizor la Studio Pierrot. Masashi Kudo revine drept designer de personaje, iar Shiro SAGISU revine să compună muzica.

Personajele japoneze care revin includ membri care nu au apărut în anime, dar care își reiau rolurile din jocul Bleach: Brave Souls.

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *