Manga

Black Tiger – Se Încheie pe 21 Decembrie

Al 24-lea număr din acest an al revistei Grand Jump a dezvăluit miercuri că manga „Black Tiger” a creatorului manga Osamu Akimoto se va încheia în numărul din 21 Decembrie.

Povestea de tip „acțiune intensă cu arme” este plasată în Statele Unite, după războiul civil american. În atmosfera haotică din perioada postbelică, guvernul nordic eliberează „Licențe de ucidere” vânătorilor de recompense, pentru ca aceștia să-i elimine pe soldații și haiducii rămași din Sud. Unul dintre acei vânători de recompense, o femeie pistolieră cunoscută sub numele de „Tigrul Negru”, se confruntă cu inamicii întunecați care poartă arme diabolice.

Akimoto a lansat manga în Grand Jump în decembrie 2016, fiind una dintre cele patru manga noi pe care le-a lansat după ce a încheiat Kochikame. Manga a avut inițial un program de serializare neregulat în revistă și a trecut la serializarea obișnuită în noiembrie 2019.

Shueisha a publicat primul volum de carte compilată din manga în Japonia în noiembrie 2017 și a publicat cel de-al 10-lea volum pe 16 septembrie.

Akimoto a încheiat manga Kochikame în septembrie 2016, după 40 de ani de serializare.

Sursă: Numarul 24 din Grand Jump

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *