Anime

Birdie Wing -Golf Girls’ Story- Sezonul 2 Amână Premiera pentru Aprilie 2023

Site-ul oficial pentru „Birdie Wing -Golf Girls’ Story-”, anime-ul original de televiziune de golf al Bandai Namco Pictures, a anunțat miercuri că cel de-al doilea sezon al anime-ului își va muta data premierei din ianuarie în aprilie 2023 din cauza „diverselor circumstanțe”.

Site-ul anime-ului și contul de Twitter vor anunța mai multe detalii despre noul program de lansare al sezonului de îndată ce vor fi decise. O proiecție anticipată a primului episod al sezonului va avea loc în continuare pe 25 decembrie, așa cum era planificat.

Anime-ul a anunțat în iunie că va primi un al doilea sezon, iar Crunchyroll a anunțat că va difuza anime-ul pe măsură ce va fi difuzat în Japonia.

Primul sezon al anime-ului a avut premiera la TV Tokyo, TV Osaka, TV Aichi, TV Setouchi, TV Hokkaido și TVQ Broadcasting Kyushu pe 5 aprilie. Crunchyroll a transmis anime-ul așa cum a fost difuzat în Japonia.

Bandai Namco Pictures descrie anime-ul ca o poveste de tineret centrată pe două tinere jucătoare de golf pe nume Eve și Aoi Amawashi. Cele două jucătoare provin din medii complet diferite și au stiluri de joc complet opuse, iar împreună vor zgudui lumea golfului.

Takayuki Inagaki a regizat anime-ul la Bandai Namco Pictures, iar Yousuke Kuroda a fost responsabil de scenariile seriei. Kotaro Nakagawa și Hironori Anazawa au compus muzica. Antrenorul profesionist de golf și antrenorul echipei Japoniei pentru Campionatul Mondial de Golf pentru juniori, Tōru Inoue, a supravegheat anime-ul. Bandai Namco Pictures a produs anime-ul în asociere cu Global Golf Media Group.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *