Anime

Bibliophile Princess – Distribuție – Premiera

Kadokawa a dezvăluit luni mai multe distribuții și artiști de melodii tematice pentru anime-ul de televiziune din seria de romane ușoare Bibliophile Princess ( Mushikaburi-hime ). Noii membri ai distribuției includ ( Notă: romanizările numelor personajelor nu sunt oficiale ):

Kouki Uchiyama ca Alexei Strasser

Yūma Uchida ca Gren Eisenach

Wataru Hatano ca Theodore Warren Ashelard

Gen Sato ca Alan Ferrera

Yuka Iguchi va interpreta tema de deschidere „Prologue”. Kashitarō Itō va interpreta tema melodiei de final a anime-ului „Kawabyōshi” (Leather Binding).

Membrii distribuției anunțați anterior includ:

Reina Ueda ca Lady Elianna Bernstein

Ryohei Kimura ca prințul Christopher Selkirk AShelard

Anime-ul va avea premiera în octombrie.

Tarou Iwasaki ( Ryoko’s Case File, One Week Friends, Sweetness & Lightning ) regizează anime-ul la Madhouse. Mitsutaka Hirota ( Sweetness & Lightning, Anime-Gataris, Rent-A-Girlfriend ) se ocupă de scenariile serialelor. Mizuka Takahashi ( designul subpersonajelor Overlord III ) creează personajele.

J-Novel Club a licențiat atât seria de romane ușoare, cât și adaptarea sa manga și le lansează în engleză. J-Novel Club descrie povestea:

Când Lady Elianna, iubitoare de cărți, îl vede pe Prințul Christopher flirtând cu o altă doamnă nobilă, își dă seama că zvonurile recente trebuie să fie adevărate. Prințul are pe cineva care îl iubește cu adevărat, ceea ce înseamnă că anularea logodnei lor este atât inevitabilă, cât și se apropie rapid. Ceea ce ea nu realizează este că aceasta este doar o undă de suprafață – una dintre multele în care adevărul este adânc, într-o conspirație care îi depășește imaginația!

Sursă: Kadokawa Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *