Anime

Beyblade Burst – Sezonul 7 – Trailer

Hasbro a dezvăluit că cel de-al șaptelea sezon al seriei anime Beyblade Burst va fi Beyblade Burst QuadStrike. Anime-ul va avea premiera în primăvara anului 2023. Compania a transmis și un trailer.

Hasbro descrie povestea:

Scena este pregătită pentru un turneu de mascarade, dar Prințul Întunecat nu este singurul frumos la acest bal! Intră: Blader mascat cunoscut sub numele de „Quadra”. Mânuind Bey-ul ei elementar, Lightning Pandora, Quadra a învins fiecare dușman care i-a venit în cale. Între timp, fratele lui Quadra, Pax, este ocupat să studieze puterile elementare care iradiază dintr-o serie de ruine misterioase din apropiere. Bel ar putea fi Prințul Întunecat, dar această aventură este plină de secrete și mai întunecate!
Beyblade Burst QuadDrive ( Beyblade Burst Dynamite Battle în Japonia) a avut premiera în Japonia în aprilie 2021. Spectacolul a început să fie difuzat pe DisneyXD și DisneyNOW în decembrie 2021.

Primul anime Beyblade Burst a avut premiera în Japonia în aprilie 2016, urmat de „al doilea sezon” Beyblade Burst God ( Beyblade Burst Evolution ) în aprilie 2017, iar apoi Beyblade Burst Chōzetsu în aprilie 2018. Beyblade Burst a început difuzarea pe canalul Teletoon din Canada în septembrie 2016, iar apoi a avut premiera pe Disney XD timp de două săptămâni în decembrie 2016. Daisuki a început să difuzeze serialul subtitrat în engleză mai târziu în decembrie 2016, iar episoadele dublate în engleză sunt disponibile digital prin Disney XD platformele digitale ale lui și canalul YouTube Beyblade Burst.

Anime-ul Beyblade Burst Rise ( Beyblade Burst GT ) a debutat în Japonia în aprilie 2019 cu titlul Beyblade Burst GT pe canalul YouTube Coro Coro Comics și pe serviciul de streaming Takara Tomy Channel. Dublarea în engleză a anime-ului a avut premiera pe Disney XD în Statele Unite în februarie 2020.

Beyblade Burst Sparking (sau Beyblade Burst Super King ) a avut premiera pe canalul CoroCoro și pe canalul Takara Tomy (ambele pe YouTube ) în aprilie 2020. Spectacolul a început să fie difuzat pe Disney XD în februarie 2021.

Sursă: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *