Anime

BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- Partea a 2-a – Premiera

Personalul pentru noul anime BASTARD!! -Heavy Metal, Dark Fantasy- a anunțat vineri că a doua parte a anime-ului, constând din episoadele 14-24, va avea premiera pe Netflix pe 15 septembrie.

Prima parte a anime-ului, constând din primele 13 episoade, a debutat pe Netflix pe 30 iunie în toată lumea.

Takaharu Ozaki ( Goblin Slayer ) regizează anime-ul la LIDEN FILMS. Yousuke Kuroda ( My Hero Academia, Mobile Suit Gundam 00 ) este responsabil de scenariile seriei. Sayaka Ono ( CROSS ANGE Rondo of Angel and Dragon ) este proiectarea personajelor. Yasunori Ebina ( Naruto ) este regizorul de sunet. Yasuharu Takanashi ( Naruto Shippūden, Fairy Tail ) din Team – MAX compune muzica.

Trupa Coldrain interpretează tema de deschidere. Tielle interpretează tema melodiei de final a anime-ului „Blessless”.

Hagiwara a lansat manga în Weekly Shonen Jump în 1988. De atunci, seria a avut o serializare neregulată în revistă și mai târziu în Ultra Jump începând cu 2001. Shueisha a publicat cel de-al 27-lea volum de carte compilată din manga în martie 2012, iar seria are peste 30 de milioane de exemplare in circulatie. Viz Media a lansat manga în engleză, dar a încetat să mai publice seria cu al 19-lea volum. Compania și-a anulat lansarea celui de-al 20-lea volum în limba engleză.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *