Anime

Ayakashi Triangle – Un Nou Trailer – Premiera

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune adaptat după manga Ayakashi Triangle a început marți să difuzeze un videoclip promoțional și dezvăluie și previzualizează piesa tematică de deschidere „Neppu wa Ruten-suru” și piesa tematică de final „Itowanai”. Site-ul și videoclipul dezvăluie, de asemenea, debutul anime-ului din 9 ianuarie.

Serialul va avea premiera pe Tochigi TV, Gunma TV și BS11 pe 9 ianuarie, la ora 1:00 am (efectiv, 10 ianuarie), înainte de a fi difuzat pe Tokyo MX, TV Aichi și YTV mai târziu în acea noapte.

Principalii membri ai distribuției sunt:

Shōya Chiba ca Matsuri Kazamaki (bărbat)
Miyu Tomita ca Matsuri Kazamaki (femeie)
Kana Ichinose ca Suzu Kanade
Tesshō Genda ca Shirogane
Noriaki Akitaya ( Bakuman, Castle Town Dandelion, Slow Loop ) regizează anime-ul la CONNECT, cu Kei Umabiki ca asistent regizor. Shogo Yasukawa ( Hyperdimension Neptunia, Food Wars! Shokugeki no Soma, The Executioner and Her Way of Life ) se ocupă de scenariile seriei. Hideki Furukawa ( Strike The Blood III, IV, FINAL, Battle Girl High School, Invaders of the Rokujyōma!? ) proiectează personajele. Jin Aketagawa este directorul de sunet și Rei Ishizuka ( A Couple of Cuckoos, PriPara ) compune muzica.

Viz Media și Shueisha publică ambele manga în engleză digital, iar Seven Seas lansează volumele cărților compilate digital și fizic în engleză. Seven Seas a lansat primul volum netăiat pe 1 noiembrie. Seven Seas descrie povestea:

Adolescentul Kazamaki Matsuri face parte de multă vreme dintr-o forță de elită a exorciștilor ninja, însărcinați să lupte cu spiritele ayakashi rău intenționate care amenință Japonia, în special pe cei după prietenul său din copilărie, mediumul spiritual Kanade Suzu. În timp ce el o protejează cu înverșunare, iar relația lui cu ea înflorește din prietenie în ceva mai mult, o pisică puternică ayakashi jură că se va pune între iubiți: aruncând o vrajă interzisă care o transformă pe Matsuri într-o femeie! Fără nicio modalitate aparentă de a anula vraja, Matsuri trebuie să continue să lupte cu ayakashi – și să se întoarcă la școală – în acest nou corp feminin până când va putea găsi o modalitate de a se întoarce.

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *