Anime

Ayakashi Triangle – Un Nou Poster – Premiera

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune adaptat după manga Ayakashi Triangle a dezvăluit vineri un nou poster și premiera din ianuarie 2023.

Viz Media și Shueisha publică ambele manga în engleză digital, iar Seven Seas lansează volumele cărților compilate digital și fizic în engleză. Seven Seas va lansa primul volum netăiat digital în noiembrie. Seven Seas descrie povestea:

Adolescentul Kazamaki Matsuri a făcut de multă vreme parte dintr-o forță de elită a exorciștilor ninja, însărcinați să lupte cu spiritele ayakashi rău intenționate care amenință Japonia, în special pe cei după prietena lui din copilărie, mediumul spiritual Kanade Suzu. În timp ce el o protejează cu înverșunare, iar relația lui cu ea înflorește din prietenie în ceva mai mult, o pisică puternică ayakashi jură că se va pune între iubiri: aruncând o vrajă interzisă care o transformă pe Matsuri într-o femeie! Fără nicio modalitate aparentă de a anula vraja, Matsuri trebuie să continue să lupte cu ayakashi – și să se întoarcă la școală – în acest nou corp feminin până când va putea găsi o modalitate de a se întoarce.

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *