Anime

Ayaka: A Story of Bonds and Wounds – Trailer – Premiera

Site-ul oficial pentru anime-ul Ayaka: A Story of Bonds and Wounds a dezvăluit miercuri elementele vizuale cheie ale anime-ului, personajele suplimentare, videoclipul promoțional principal și premiera din 2 iulie. Videoclipul prezintă tema de deschidere a Angelei „AYAKASHI” și piesa de final a lui Saji „Flashback”.

Anime-ul va avea premiera pe Tokyo MX și BS11 pe 1 iulie la 1:00 am JST înainte de difuzare pe alte rețele. Anime-ul va fi difuzat și pe FOD și pe alte servicii de streaming în Japonia.

Membrii distribuției suplimentari includ:

Kenjiro Tsuda ca Makoto Yanagi

Saori Hayami ca Momoko Amamiya

Nobuo Tobita ca Sanji Inо̄

Hekiru Shiina ca Mitama

Ceilalți membri ai distribuției includ:

Yuto Uemura ca Yukito Yanagi
Takuma Terashima ca Jingi Sagawa
Kousuke Toriumi ca Haruaki Karuma
Gakuto Kajiwara ca Chatarō Fukuwake
Yuki Sakakihara ca Yako Amano
Yuichiro Umehara ca Aka Ibuki

Toriumi l-a înlocuit pe Takahiro Sakurai pentru rolul lui Haruaki Karuma când personalul anime-ului a anunțat că îl va înlocui pe Sakurai „din cauza diverselor circumstanțe”.

Nobuyoshi Nagayama regizează anime-ul la Studio Blanc., GoRA supervizează și scrie scenariile seriei. Artistul redjuice elaborează desenele originale ale personajelor, iar Misaki Kaneko desenează modelele finalizate ale personajelor. Naoya Tanaka este designerul de producție. Kana Shibue compune muzica, iar King Records produce muzica. Ryō Tanaka regizează sunetul la Bit Grooove Promotion.

Povestea îl urmărește pe Yukito Yanagi, un băiat crescut într-o casă de copii de pe continent. Într-o zi, Jingi Sagawa, un tânăr discipol arogant al regretatului tată al lui Yukito, a venit și l-a dus pe Yukito la locul său de naștere, Ayakashima. Ayakashima este un șir de șapte insule ciudate în care legenda vorbește despre dragoni de foc și apă. Insulele sunt locuite de o entitate misterioasă cunoscută sub numele de Mitama. Yukito începe să locuiască la Ayakashima cu trei foști discipoli ai tatălui lui Yukito. Foștii discipoli trăiesc ca niște pustnici în timp ce mențin pacea și armonia lui Ayakashima. Cu toate acestea, există o discordie profundă între colegii lui Jingi, Haruaki Karuma și Aka Ibuki. Pe măsură ce armonia pe insule începe să se destrame, Yukito se confruntă cu un adevăr secret.

Sursă: Site-ul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *