Anime

Attack on Titan – Final Season – PARTEA 3 anunțată cu TRAILER

Contul oficial de Twitter al seriei anime Attack on Titan: Final Season a anunțat că sezonul final va primi Partea 3. Anunțul a venit după difuzarea ultimului episod din partea a doua din Attack of Titan.

Partea a treia a sezonului final va fi lansată în 2023 și se intitulează oficial „Attack on Titan: The Final Season Final Arc”. Contul oficial de Twitter al seriei anime Shingeki no Kyojin a dezvăluit, de asemenea, un trailer promotional cât și un poster nou al seriei.

Anterior, au circulat multe zvonuri pe rețelele de socializare că Attack on Titan se va încheia cu un film în loc de ultimul sezon pentru partea a treia. Motivul principal din spatele acestui lucru a fost că nu există suficient material pentru un sezon de 12 episoade.

Doar 10 până la 12 capitole nu vor fi suficiente pentru un serial anime complet de 12 episoade, așa că cel mai probabil va fi o serie scurtă de 6 sau 8 episoade. Deoarece sunt mai puține episoade de animat, partea a treia va fi lansată cel mai probabil la începutul anului 2023.

Animeul Attack on Titan are la bază o serie manga, scrisă și ilustrată de Hajime Isayama, care a început serializarea manga în revista Bessatsu Shonen în 2009. Seria s-a încheiat în 2021, după ce a lansat 139 de capitole în 34 de volume.

Seria manga a fost preluată de Wit Studio pentru o adaptare anime, care a lansat primul sezon anime în 2013. Al doilea sezon a fost lansat în 2017, urmat de al treilea sezon în 2018. După lansarea celui de-al treilea sezon, Wit Studio nu a putut continua să anime seria Attack on Titan din diverse motive.

Mappa Studio a preluat serialul pentru ultimul sezon. Prima parte a sezonului final a fost difuzată în 2020, având un total de 16 episoade. A doua parte a sezonului final a început să fie difuzată în ianuarie 2022. Există, de asemenea, o serie manga spin-off din seria anime Attack on Titan pe care ar trebui să o vedeți.

Sursă: Twitter Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *