26 septembrie 2022
Manga

Asobi Asobase – Se Încheie În Trei Capitole

Al 18-lea număr din acest an al revistei Young Animal a dezvăluit vineri că manga Asobi Asobase (Play and Let Play) se va încheia în trei capitole. Dacă manga nu ia pauze, ar trebui să se încheie în numărul 21 pe 28 octombrie.

Suzukawa a lansat manga pe site-ul manga Young Animal Densi în 2015, dar a mutat-o ​​în revista principală Young Animal în noiembrie 2016. Hakusensha a publicat al 13-lea volum pe 28 ianuarie.

Compania de localizare cu sediul în SUA Comikey Media Inc. a început să publice manga digital în limba engleză în septembrie 2021.

Manga de comedie „gag suprarealist” se învârte în jurul a trei colegi de clasă care joacă jocuri tradiționale de mână, jocuri de societate și jocuri de cărți. Kasumi este inteligentă, serioasă și se pricepe la jocuri, dar le urăște pentru că a pierdut întotdeauna în fața surorii ei mai mari și a fost forțată să facă treburi în timp ce creștea. De asemenea, este extrem de proastă la engleză. Olivia este o fată frumoasă de origine americană, dar a fost crescută în Japonia și se preface doar că este rea la japoneză. Hanako este o fată care își poartă părul în codițe și are o personalitate strălucitoare, dar tot nu reușește să devină genul de persoană normală pe care și-ar dori să fie.

Sursă: Young Animal Numărul 18

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.