Manga

Arashi-kun no Dakimakura – Se Încheie Anul Viitor

Numărul din decembrie al revistei Bessatsu Friend a dezvăluit vinerea trecută că manga Arashi-kun no Dakimakura se va încheia în numărul revistei din februarie 2023 pe 13 ianuarie.

Povestea manga de dragoste se concentrează pe o fată de liceu și pe un frumos student transferat pe nume Arashi Tsukinose, care are insomnie. După ce au dormit împreună în același pat, relația lor începe să se adâncească.

Watanabe a lansat manga în Bessatsu Friend în martie 2020. Kodansha a publicat cel de-al cincilea volum de carte compilată al manga-ului pe 13 iunie.

Watanabe a lansat manga LDK în Bessatsu Friend în 2009 și a încheiat-o în august 2017. Kodansha a publicat cel de-al 24-lea și ultimul volum al manga-ului în octombrie 2017. Kodansha USA Publishing lansează manga în America de Nord. Watanabe a lansat o continuare a manga intitulată LDK Pink în Bessatsu Friend pe 12 februarie, iar manga este serializată neregulat.

LDK a inspirat un film live-action cu Ayame Gōriki și Kento Yamazaki în aprilie 2014. LDK Hitotsu Yane no Shita, „Suki” ga Futatsu (Two Loves Under One Roof), o nouă adaptare live-actiona manga cu o distribuție diferită, apărută în Japonia în martie 2019.

Sursă: Bessatsu Friend numărul din decembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *