Anime

Alice to Therese no Maboroshi Koujou – Trailer – Premiera

Evenimentul MAPPA Stage 2023 de duminică a dezvăluit distribuția principală, prezentarea poveștii, un nou teaser trailer, poster și data de lansare pe 15 septembrie pentru filmul anime original Alice to Therese no Maboroshi Kōjō.

Okada scrie și un roman al filmului pe care Kadokawa Bunko îl va lansa pe 13 iunie.

Tadashi Hiramatsu servește ca asistent regizor, iar Yuriko Ishii proiectează personajele și servește ca director șef de animație. Kazuki Higashiji regizează arta. Toți animatorii de mai sus au colaborat la filmul Maquia – When the Promised Flower Blooms al lui Okada. Masaru Yokoyama compune muzica. Warner Bros. distribuie filmul.

Filmul îl va avea în rolurile principale pe Junya Enoki în rolul protagonistului în vârstă de 14 ani, Masamune Kikuiri, pe Reina Ueda în rolul colegului de clasă al lui Masamune, Atsumi Sagami, și pe Misaki Kuno, în rolul fetei misterioase Itsumi.

Okada scrie și regizează filmul, pe care MAPPA l-a anunțat inițial în 2021. Okada este, de asemenea, creditat cu lucrarea originală.

Filmul îl are în centru pe elevul de gimnaziu Masamune, care locuiește într-un oraș în care timpul s-a oprit deoarece o explozie bruscă la o fabrică de oțel a blocat toate ieșirile spre oraș. Ca să sperăm că într-o zi să revină la normal, locuitorilor orașului le este interzis să se schimbe și își trăiesc viața de zi cu zi mohorâtă. Enigmaticul coleg de clasă al lui Masamune, Atsumi, îl conduce într-o zi la al cincilea furnal al fabricii de oțel și acolo se întâlnesc cu o fată care este sălbatică ca un lup și care nu poate vorbi. Întâlnirea dintre Masamune și aceste două fete bulversează echilibrul lumii. „Impulsul amoros” de neoprit al băieților și fetelor care s-au săturat de viața lor de zi cu zi începe să distrugă lumea.

Sursă: Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *