Manga

Adachi and Shimamura – Ia O Pauză – Revine În Timpul Iernii

Numărul din octombrie al revistei Kadokawa Monthly Comic Dengeki Daioh a anunțat vineri că adaptarea manga a seriei de romane Adachi și Shimamura ( Adachi to Shimamura ) va intra într-o scurtă pauză și va reveni în timpul iernii.

Iruma a lansat seria de romane în revista Dengeki Bunko în 2013, cu ilustrații de Non (revista și-a încheiat publicarea în aprilie 2020). Seven Seas a început să publice seria de romane ușoare în iunie 2020.

Yuzuhara a lansat adaptarea manga în Monthly Comic Dengeki Daioh în mai 2019. Kadokawa a livrat al patrulea volum compilat pe 26 februarie. Yen Press a lansat manga în limba engleză în februarie 2021 și a lansat al treilea volum pe 7 iunie. Compania descrie manga:

Etajul doi al sălii de sport. Acesta este locul nostru. Clasa este în sesiune chiar acum, dar ei nu țin curs într-un loc ca acesta. Aici am devenit prieteni cu Shimamura. Care este acest sentiment? Ieri, am visat că o sărut. Eu nu sunt așa și sunt sigur că nici Shimamura nu este. Dar… când Shimamura se gândește la cuvântul „prieten”, vreau să fiu primul lucru care îi vine în minte. Asta e tot.

Sursă: Kadokawa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *