Anime

Acro Trip – Noua Adaptare Prezintă Mai Multe Detalii

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune „Acro Trip”, noua adaptare după magna lui Yone Sawata, a dezvăluit personalul, imaginile personajelor și un videoclip promoțional prin care comemorează lansarea celui de-al cincilea volum al cărții compilate din manga. În videoclip, Miku Itō îi dă vocea personajului principal Chizuko Date.

Anime-ul va avea premiera în 2024.

Chizuko Date
Berry Blossom

Ayumu Kotake regizează anime-ul la Voil. Shinichi Inotsume este responsabil de compoziția serialului. Toshie Kawamura proiectează personajele.

Comedia este centrată pe Chizuko Date, o fată otaku care locuiește într-un oraș din prefectura Niigata. Chizuko este obsedată de Berry Blossom, fata magică care protejează orașul. Cu toate acestea, Chroma – liderul organizației locale malefice Fossa Magna – este inapt și slab, așa că aproape nimănui nu îi mai pasă de luptele frecvente ale lui Berry Blossom și ale lui Chroma. Chizuko promite să lumineze isprăvile fetei magice – și această dorință fierbinte o duce pe această fată de gimnaziu, aparent timidă, pe o cale întunecată, plină de oameni ciudați…

Sawata a lansat manga în 2017 în revista Ribon a lui Shueisha, iar seria s-a încheiat în numărul revistei din ianuarie 2023 pe 1 decembrie. Shueisha a publicat miercuri cel de-al cincilea volum compilat manga.

Sursă: Website Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *