Manga

Ace of Diamond Act II – Se Încheie Pe 26 Octombrie

Al 46-lea număr din acest an al revistei Weekly Shōnen Magazine a dezvăluit miercuri că manga Ace of Diamond Act II ( Daiya no A Act II ) se va încheia în două capitole. Ultimul capitol este programat pentru cel de-al 48-lea număr al revistei pe 26 octombrie.

Terajima a lansat Ace of Diamond Act II în august 2015. Kodansha a publicat cel de-al 31-lea volum de carte compilată din manga pe 17 iunie. Al patrulea și al cincilea volum manga au inclus DVD-uri cu anime în 2016.

Ace of Diamond Act II a inspirat un anime care a avut premiera în aprilie 2019. Crunchyroll a transmis serialul în timp ce a fost difuzat în Japonia.

Manga originală de baseball Ace of Diamond a inspirat un anime de televiziune care a avut premiera în 2013, iar Crunchyroll a transmis seria de 75 de episoade în timp ce a fost difuzată în Japonia. Ace of Diamond: Second Season a avut premiera în aprilie 2015, iar Crunchyroll a transmis, de asemenea, seria de 51 de episoade pe măsură ce a fost difuzată.

Terajima a lansat manga în revista Weekly Shōnen a lui Kodansha în 2006. A încheiat prima parte a manga în ianuarie 2015, iar Kodansha a publicat 47 de volume pentru manga.

Sursă: Comic Natalie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *